nurcakar03 Kızlar biraz erken ama biz 11 haftayı bitiricez 11 haftadan belli oluyormuş sizin bebişlerin cinsiyeti belli oldumu
Twobaby2 nurcakar03 ben 12 haftalık oldum canım Henüz belli olmadı doktorum ayın onunda çağırdı o zaman cinsiyetini söylerim dedi
Kadriyecebeciii nurcakar03 3Martta hasta oldum 2Mayısta hamile kaldım sekiz+birdeyim şuan çok şükür kalp atışınıda duyduk,ama daha cinsiyetimize çok var 🙈
4Serap4 nurcakar03 12+1 de öğrendim doktor erkek dedi ama gene de biraz daha bekleyelim dedi %80 erkek görünüyor dedi 😂
nurcakar03 Kadriyecebeciii canım 2 ay sonramı hamile kaldın anlamadım ben 13 Mart son adet tarihim nisan 13 de hamile olduğumu öğrendim ve şuan 11 hafta sende 3 martta olmuşsan nisanda hamile olman gerekmiyormu
Nerfemm Bengu86 4Serap4 bendede aynisi oldu üstüne 4 aydir her gittigimde hala erkek diyor degisme yok 😂😂
MucizemMart nurcakar03 5 mart benmde gecen hafta kontrolum vardi doktor bişey demedi ölçümlere gore 13+3 ama bir ay sonraki randevum icinde belli olurmu dedim kesin bisey diyemem dedi
Myasminn nurcakar03 son adet tarihim 12 Şubat ama geç döllenme olduğu için 17 Mart olarak güncellendi. Şu an 10+5iz önümüzdeki salı ikili test için gideceğim bir yorum yapar mı doktorum bilemiyorum ☺️
Kadriyecebeciii nurcakar03 ay nisan yazıcagima mart yazmışım marttaydı son adetim bir ay sonra hamile oldugumy ögrendım🙈
Deletedmom_103 nurcakar03 özele gidersen doktor tahmin ediyor. Bugün gittiğimde net olmamakla birlikte erkek diyorum dedi. 12+0 ız