Mbarnave Herkese merhaba. 19 haftalık hamileyim tansiyon problemim yok ancak bir iki gündür bazen ensemde kalp atışı hissediyorum yaşayan var mı acaba ?
Pnr_KMRC1 Mbarnave migren ensede zonklama yapar cnm hamileliktede çok sık görülüyor benimde oluyor zaman zaman ensemde kalp atışı hatta bu aralar sol kulağımda kalp atışı hissediyorum sanki kalbim kulağımdan çıkıcak
Mbarnave Tugraninannesi ben de öyle düşündüm tansiyondan şüphelendim ama 9a 5 10a 6 çıkıyor maksimum. Problem yoktur diye düşündüm ama daha önce hiç olmadığı için bir fikrinizi almak istedim:)
Tugraninannesi Mbarnave benim tansiyonum da bir süredir 9a 4 veya 10 / 4 ensem şiddetli ağrıyor sizinde baş ağrısı ense ağrısı oluyor mu
Mbarnave Tugraninannesi hiç ense ağrısı olmadı bende ama ara ara baş ağrısı oluyor. O da dayanılmayacak gibi değil bende. Siz kaç haftalıksınız ?
Tugraninannesi Mbarnave 8 4haftalığım bugün doktora gideceğim ben tansiyonumu konuşmaya sürekli yatmaktan hiç bişey yapamıyorum 1 oğlum daha var onunla zor ilgileniyorum
Mbarnave Pnr_KMRC1 anladım çok teşekkürler. İlk defa olan her şeyi sorguluyor insan bu dönemde valla😊