Kızlar annem dört çocuk doğurdu dördümüzde de içmiş sigara engel olarak bir şeyimiz yok şükür başka türlü bir sıkıntı oldu mu bilmiyorum benim bağışıklık biraz düşük yoksa ciğerlerimde vs bir şey yok şükür kendim sigara içmiştim onun etkisi olabilir. Diğer kız kardeşlerimde de yok bir şey tek erkek kardeşimiz oldu onda da on yedi yaşında gençliğinin baharında beyninde hidrosefali teşhisi konuldu iki kez ameliyat oldu malesef ama bunun nedeni sigara mıdır başka bir şey midir bilmiyorum.bir de eskiler folik asit vs bilmez kullanmazmis haliyle. Yani benim atandigim.ilcede görev yapan bir Bayan arkadaş vardı hamileydi dokuz ay boyunca içmiş belki emziriyor hala içiyor bilmiyorum bebeği gayet sağlıklı doğmuş sknra kadın bir de hiç kısmamış paketli gıdalar cipsler sigaralar havalarda diyordu arkadaşlar ama bunlar içiniz rahatlasın diye söylediğim şeyler bu arada ben de içtim 16. Haftama kadar hem de bir yerde araştırdım 16. Haftadan sonra bırakılınca gebelik boyunca hiç içmemiş gibi olunuyormus ben zaten çok az içiyordum hiç içmez oldum. Millet canımı sıktıkça sigaraya başvurur olmuştum bunun bir çözüm olmadığını anlamam zaman aldı malesef 😔 şükür şimdi içmiyorum eşim yanımda içecek olunca da kıyameti kopariyirum artık