Meryem0102 Geçen pazartesı doktora gttım 6+2 dedı ultrasyona bakarak eger dogruysa bugun 7+3 olmam gerekıodu ama sımdı acılde baktı kese 6+6 günlük dedı ben kaç haftalığım ya nasıl ogrenıcemmm bıktım artık ya 😭😭😭😭😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏
KlncA Meryem0102 12.haftaya kadar böyle bikaç gün oynar hep panik yapmanıza gerek yok sabredin doktor iki üç kontrolden sonra Sat tarihini kesinleştirir
mucizemizibekliyoruzz Meryem0102 son adet tarihinizi biliyorsanız ordan hesaplayın doğrusu odur. doktorlarda onu baz alır. ölçümler 1 hafta ileri geri her zaman oynayabilir. Ultrason aletide bir cihaz sonuçta, tahmini ölçümler yapıyor.
deletedmom6295 Meryem0102 ultrasonlar arasında fark olabiliyor. tartı gibi süşünün her tartıda naaıl farklı çıkıyorsa kilomuz her cihazda da ölçümler farklı olabiliyor
mucizemizibekliyoruzz Meryem0102 o zaman tahmini ölçümlerle gideceksiniz yapacak bişey yok. geçen ay en son ne zaman adet olduğunuzu hiç mi hatırlamıyorsunuz?
Esomami Meryem0102 bende duzensiz adet goruyodum en son mart 1de adet olmustum ama doktorun belirledigi tarih 13nisan oldu utrason tarihine gore ve suan 31 haftaligiz cnm kotu dusunme