Rozii Kızlar İstanbul Avrupa yakasında fetal dna testi yaptıranlar var mı hangi laboratuvar da yaptırdınız ve kaç günde çıktı sonuçlar Beylikdüzü Bahçeşehir taraflarında yaptıranlar var mı bir de bu testi 🙏
Rozii -Gokce035- kaç günde çıktı sonuçlarınız yakın zamanda mı yaptırdınız ücret olarak ne kadar verdiniz acaba
-Gokce035- Rozii Yaklaşık 2 ay oluyor yaptıralı 7.500 TL e gaptırdım 7iş gününde çıktı sonuç, ankarada firmanın merkezi ankaraya gönderdiler orada incelenmiş kan
Dilara-Gnr Rozii Ankara genoks ta yaptırdım 6000 ödedim 5. Günde sonuç elimdeydi yani bugün sonucum çıktı memnun kaldım
Rozii Dilara-Gnr genelde genoks dan memnun gibi herkes riskiniz nasıldı umarım sonuçlarınız güzel gelmiştir 🙏
Dilara-Gnr Rozii Evet genokstan memnun kalınmış tavsiye ederim yani istanbuldaki alınan kanda ankaraya geliyor diye biliyorum özellikle yerlerine gittik bizde. Test sonucumu yarın göstereceğim pek anlamıyorum
Rozii Merve1994-01 teşekkürler 12 gün yoğunluğa göre sanırım uzuyor sonuçlar güzel olsunda beklemek ne kadar zor olsa da sıkıntı değil 🙏
Rozii -Gokce035- teşekkürler kura göre değişiyor sanırım fiyatlar , umarım bende kısa sürede güzel sonuçları alırım beklemek çok zor stresli oluyor
gozkarag Rozii 14 günde çıktı canım sonuçlar maksimum 15 gün dediler zaten. Ben medicalpark hastanesine gittiğim için anlaşması varmış hastaneylede indirim de yaptılar. 7800mü ne dendi kasım ayında yaptırdım ben 5200e yaptılar