Koalammm Dün sağlık ocağında kontrolüm vardı bana bakan hemşire olmadığı için başka hemşire baktı. ikinci doz olucak mıyım dedim doğum yılımı sordu 2000 deyince bir doz yeterli o zmn dedi bı isim soyledi o aşıdan yapmıştır dedi vurmadı.iki doz yerine felan mi geçiyor yoksa digerinden daha mı etkili artık bilmiyorum .Bugün hemşirem aradı dün geldiniz mi diye bende o sırada tek doz yeterli mi diye sordum ben iki doz yapıyorum normalde dedi bende geleyim o zmn isterseniz dedim biraz öncede ikinci doz oldum eğer o hemşirenin dedgi gbi o dedgigi aşıdan vurduysa şimdikinin zararı olur mu acaba siz kaçıncı haftada ve kaç doz oldunuz ?
Ilosunuz1 Koalammm bende 20. Haftamdayım 2001 doğumluyum dün aşı oldum. 24. Haftada gel 2. Aşıyı vuralım dedi ama ben sabaha kadar kolumun ağrısından uyuyamadım 2. Asidan da çok korkuyorum 🥺
Tuvvba96 Koalammm Ben de 27+2 oldum, 24de yaptılar aşımı, 2 defa muayeneye çağırdılar aşı yok elimizde dediler, sonunda haftam geçiyor diye yaptılar, 2.yi yapacaklar mı merak içerisindeyim, bence riskli olsaydı yapılmazdı size endişelenmeyin 😇
Koalammm Gunes17 bizde 27+2 yiz geç kalmamışiz o zmn hemsirede geç kalınmadj zaten demişti ama dünki hemşire tek doz yeter deyince bugünkinin zararı olur mu diye düşündüm.
Gunes17 Koalammm ikinciyi geç oldum ellerinde yoktu diye hemşire ilkinin koruyuculugu yeterli demisti
Koalammm Gunes17 genelde hep ikinciyi oluyorlar. Bugün çağırıp vurulmasaydi bende doktoruma sorucaktım ama gerek kalmadı artık
Koalammm Ilosunuz1 korkma canım sağlığımız için önemli yapacak bişi yok benimde ilkinde iki gün felan ağrımıştı kolumu fazla hareket ettiremedm üstüne yatamamistm büyük ihtimalle buda öyle olucak smdiden ağrımaya başladı bile ama önemli şeyler bunlar vurulması gerekiyorsa vurdur mutlaka ben dedim vurulacaksa geleyim çünkü herkese iki doz yapıyorlar genelde duyuyorum icimede sinmemisti açıkçası vurmasalardi doktoruma soracaktım vurulmali miyim die
Koalammm Tuvvba96 inşallah canım ikinci vurulmasa içime sinmeyecekti zaten ama dünki hemşire öyle söyleyince bu sefer kafama takıldı acaba ilk dozu çok mu vurdu smdiki de ağır gelrse felan die ama smdiki hemşire zaten ne vurgunu biliyordur zararlı olsa vurmazdi herhlde ☺️
Ilosunuz1 Koalammm benimde doktorum aşılarını yaptır dedi daha iyi olur dedi ama ağrısına dayanamıyorum dün sabah 9 da yaptırdım hala agiriyor üstüne asla yatamadım. Mecburum 2. Asiyida yaptırmak zorundayım hem bebeğim hem kendim için.. 😊