Kubrakarahan Bende su içsem buraya yazıyorum da kusura bakmayın panikliyim biraz🥲kızlar tüm vücut ağdaya girdim baya da acıdı hep jiletle aldığım için baya bi kastım kendimi bebeğe zararı olurmu ya?
sevenanne Kubrakarahan Uzan dinlen biraz bende bugün ağda yaptım aynı şekilde oluyor alışık olsan da uzandım şimdi çikolata yedim hareketlendi. İlk gebeliğimde de sürekli ağda yaptım bu gebeliğimde de yapıyorum dinle biraz bebişini canım.
Balbebek012 Kubrakarahan ağrın sızın yoksa bir şey olmaz aynı durum bende de var 30 haftalık oldum öyle çok zorlanıyorum ki ama biraz sonra geçiyor
Melekannee17 Kubrakarahan hiç bir şey olmaz canım ben ilk günden bu yana hep yaptırıyorum kasiliyorum ama geçiyor çok üzerinde durmuyorum az bisey yürüyorum geçmezse uzanıyorum Bi bakıyorum geçmiş. Kasılmalar bebeğe zarar vermiyormuş doktorum ile görüştüm bu konuyu
Dunyevi Kubrakarahan kasıldığınızo nasıl anlıyorsunuz ben bugün yürürken bi anda soluk alamadım bişey saplandı sanki. Öyle bişeymi yoksa karın sertleşmesimi bi ağrısı olmadanda olabilirmi