Ezgikrdy Kizlar planli sezeryan olacagim oglum olacak aslan veya basak olacak ama onceden bilip o gune planlamk istyrm hangi burcun artısı daha fazla burclarn ozelliklerni tasidgna inaniyrm cunku 🥰
Hilal2901 Ezgikrdy Aslan; lider karakterli olur, yönetmek zordur, ne yaptıklarını iyi bilirler Başak; erkeği titiz temiz düzenli olur, aileye düskün olur, tatlı dilli olur, kinci olur yapılanı unutmaz😂 seçme şansım olsa başak olsun isterdim😂😂
dolunayes Ezgikrdy aslanim . Ailemde hep aslan . Merhametlidir. Size düşkün olur. Caliskandir. Liderdir is ortaminda falan basarilidir. Zekidir. Yukselenimde basak bu arada. Onun mukemmelliyetciligi simetri duzen takıntı ustumde. Temizlik . Erkegine yorum yapamicam.
Matmazelbebi Ezgikrdy Sen böyle deyince başak ve aslan tanıdıklarımı gözden geçirdim. Bence başak her zaman daha iyi. Aslan tanıdıklarım var hepsi çok bilmişlik ve hava peşinde 🤣🤣
Kukulikukuli12 Ezgikrdy Kızım Eylül dogumlu başak burcu. Ayyyy aslan olacak diye kendi kendimi yedim allahtan olmadı. 😄 Ben akrep burcuyum aslanın ukalalık ve cok bilmiş tavırlarına tahammül edemiyorum 🤢 Başak kızım cok kolay bir bebekti suan 20 aylık. Bende 2.ye hamileyim yay olacak sanırım inşallah o da kolay bir bbek olur 🙄🤷
Ezgikrdy Hilal2901 Aslnda boyle okuyunca ikiside hemen hemen iyi gibi ama aslan biraz zor karakter o zaman 😁
Ezgikrdy dolunayes oyle guzel anlattniz ki bi heveslendim taki erkek icin yorum yapamicm diyene kadar 😁😁
dolunayes Ezgikrdy yok basakta erkek icin yapamam dedim canim . Aslan erkegi abim dayim dedem kuzenim cok var :)
dolunayes Ezgikrdy dedigim gibi caliskan zeki canim ellerinden her is gelir abimin iki meslegi var kuafor ve işletmeci muhasebe yapiyor .anneme çok düşkündür. Merhametlidir. İs ortaminda sevilir sayilir. Arkadas cevresinde oyledirm kendini beğenmiş oluyor diyenlerde ozguvenli oldugundan haksizq gelemez kendini savunur ondan dogru bildigiyse arkasinda durur. Ben ates gruplarini severim. Yay koc aslan. Benimkide yay olsun inşallah aslan denk getiremedim :)
Ezgikrdy dolunayes masallah ne guzel cok guzel ozellikler bunlar insallah Allah kalbinize gore versin 😁
Dguzun Ezgikrdy ben aslan burcuyum,ablam kızına hamileyken dogumu yengeç ve aslan gecisine denk geliyordu,planlı sezaryen olduğu için tarihi seçmek ona kaldı.Bi aslanla daha uğraşamam diyip yengeç burcu doğurmuş oldu ama yükseleni aslan çıktı ve inanın kızı aynı ben bütün huyu suyu ahahahaha o yüzden çokta kasmayın he bu arada kendisi başak burcu,bi seçim yapma şansım olsa başağı seçerdim kendime ben bile katlanamıyorum 🤭