Hizligonzales Mervegg ilk haftalarda oluyor malesef mide bulantiniz coksa doktorunuza soyleyin onun icin ilac verir rahatlarsiniz biraz
Busraaa1014 Mervegg Kaçıncı haftada başladı mide bulantiniz başlangıçtan beri var mıydı sonradan mı oldu ?
Myasminn Mervegg 10+5iz mide bulantım yok ama iştahsızlığım çok. Hevesle aklımdan şu olsa şunu da yesem diye geçiriyorum ama görünce yiyesim gelmiyor 🫤
Mervegg Hizligonzales ilaçta alıyorum ama çok bi faydası yok .yoruldum artık böyle olmaktan artık geçmesi için dua ediyorum
Ruyagibi1 Mervegg ben de çok kötüydüm senin gibi gaviscon şurup yazdı en son doktor o rahatlattı bir doktoruna sor istersen
MirsT Mervegg 13. Haftay geldik ben de yeni yeni kendime geliyorum ama bulantı azaldı geçmedi gözümde büyüyor 6 ay daha insan tadını çıkartamıyor hamileliğin 🥺
Busraaa1014 Mervegg Benim daha çok yeni 4+6 suanlik aksine iştahım çok açık sonradan olur mu acaba diye düşündüm. İnşallah sizinde kısa zamanda geçer
ciceklianne Myasminn Ay dün eşim bunun için sinirlendi bana 😅 10+2yiz. Bir iki tane şey istedim sag olsun hemen aldı geldi ama asla yiyemedim. Bana garezin mi var diyor 😅
Minmini Mervegg ben de böyleydim doktor o ihtiyacını karşılar merak etme demişti endişelenmeyin daha çok minik yetiyor ona bir lokmanız bile