Fik Kızlar 26+1 haftalığım ve sürekli ama sürekli uyumak istiyorum dün gece 12 de uyudum sabah 9 gibi uyandım kahvaltı yaptım duşumu aldım pat uyumuşum yine 😅 n’olacak bu halim var mı bu durumu yaşayanlar
Deletedmom_50 Fik ayyyy bu ara bende öyleyim kuzum ya sürekli gözler gidiyo sürekli uykum geliyo vallaha bende 26+2
Hizligonzales Fik uyuyabildigin kadar uyu valla oglumda neredeyse butun gun uyurdum suan 21haftalik hamileyim uyuma istegi var ama oglum 20aylim istesemde uyuyamiyorum
Vaveylaanur Fik bende aynıyım 26. Haftadayım bi ara geçmişti şimdi tekrar başladı ama ben geceleri çok uyanıyorum wcye filan biraz geç dalıyorum geri uykuya
Deletedmom_50 Vaveylaanur ayyy oda bende de var ayak uyuşması yatağın içinde oturma falan filan bi hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza alsaydık
Vaveylaanur Deletedmom_50 aynen aynen bende de öyle bacaklarım rahatsız oluyo bazen istemsiz atıyo uyanıyosun
Deletedmom_50 Vaveylaanur he kız çok zor sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah da bütün dertleri sıkıntıları unuturuz güler geçeriz inşallah
Bet1 Fik evde başka çocuk yoksa uyu işte canım ne güzel 😂 benimde 33 haftalık 2 haftadır uykum.geliyor ama 4.5 yasinda oğlum var mümkün değil uyumak. Karnımdaki 4.5 da uyandırıyor sabah uyuyamıyorum sonra 8 gibi uykum geliyor, 8 de de oğlum uyanıyor 😂