Ecemsiayrn Merhaba güzel anne adayları🌸 ben 2kez gebelik kaybı yaşadım Yapılan testler sonucunda kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik Şuan tekrar Gebeyim doktor coraspin ve oksapar verdi kullanan veya bu durumu yaşayan var mı acaba?
zeyneppp001 Ecemsiayrn benimde 2 kaybim var ilk zamanlardan beri kullaniyorum oksaparla coraspini. 32+3 olduk cok sukur 🐥sizinde saglikla ilerler insallah hamileliginiz 🙏
CeydaST Ecemsiayrn çok fazla var mesela ben 😂38 hafta olduk hala kullanıyorum iğneyi. Ecopirin i 36 da kesti artık. Doğumdan 1 gün önce kesip sonrasında 15 gün daha vurulacakmışım iğneyi de
Hilalilkan Benimde ilk kaybım var şuan hamileliğim 3.ayından beri ocsapar kullanıyorum 38.haftadayım hayla kullanıyorum iğneyi
Hilalilkan Ecemsiayrn inanın bilmiyorum bana soruyorsanız eğer 3.ayda rahim damarlarımı ultrason cihazıyla dinleyip te verdi bana da rapor çıkarttı hatta
Hilalilkan Ayazz-A göbekten yapmıyorum ben doktorum koldan yap demişti bir gün sağ bir gün soldan yapıyorum arada bende morartıyorum ama ufak morluk oluyo
CeydaST Ayazz-A bazen morarıyor bazen morarmıyor tam dik vurmak gerekiyor ama önüne geçemedik biz morluğun. Ben başından beri göbekten vurduruyorum bir gün sağdan bir gün soldan
Ecemsiayrn naneliseker_ 4haftalık daha çok yeniyim ve yeni öğrendim gebe olduğumu direkt giyin doktora ertelememek adına tekrar yaşamamak için aynı durumu. Direkt başlattı doktor oksaparı
naneliseker_ Kızlar sabah akşam hangisini tercih ediyorsunuz Şişlik oluyor mu göbekte benim sisti Ben sabah iğne Akşam asprn
Ecemsiayrn naneliseker_ Ben gündüz 2Gibi iğne akşam coraspin kullandım bir de progestan. Bugün ilk günüm yeni öğrendim gebeliğimi ama kolum morardı baya 🥺
Hilalttk16 Ecemsiayrn merhaba ben coraspin kullandım hamileliğin en başından itibaren 34. Haftadan sonra da oksapar iğne kullanmaya başladım benimde kalple alakalı sıkıntım vardı hamilelikten önce