Birkucukmucize Canlar haftaya çatı muaynesi yapicaz dedi doktor ama 36 hafta olacak haftaya biraz erken değil mi sanki çatı için ve çatı muaynesi doğumu tetikliyor mu
gozkarag Birkucukmucize kuzum ben 33+4tüm doktorum dün yaptı valla. 34 ten sonra gelebilir istediği zaman bizim için kritik süreç 34 haftaya kadar olan süre tüm gelişimi tamamlandı artık dedi.
EymeninAnnesi__ Birkucukmucize normalde 38 de bakıyorlar ama benim sancım erken başladığı için 2 kez oldum çatı muaynesi 35 haftalıkken doğumuda tetiklemedi saniyelik bir işlem zaten.
yesilkahve Birkucukmucize 36 dan sonra zaten doğum için uygun zaman diye biliyorum. Evet çatı muayenesinin tetikleyici olduğu söyleniyor ama doktorun daha iyi biliyordur. Ben de ilk hamileliğimde 36 veya 37 de olmuştum tam hatırlamıyorum ama daha geç değildi büyük ihtimalle ikisinin arasındaydım hatta.
Birkucukmucize gozkarag 36 da doğsa kuveze girmez mi yani ya ben kuveze girmesinden korkuyorum ondan ama doktor sonuçta bir bildiği vardır diye bir şey demedim tamam dedim haftaya hazırlıklı gideceğim
gozkarag Birkucukmucize valla doktorum artık riski geçtik bizim için bebeğin kilo sınırı 2500 ve üstü olması yeterli dedi onu da haziran sonuna kadar kilosu tamam olur ztn dedi bilmiyorum ki ben de 🤷🏻♀️
Birkucukmucize yesilkahve bende ikisinin arasında olucam zaten kesinlikle doktor daha iyi biliyordur zaten
yesilkahve Birkucukmucize benimki acımamıştı. Kendini kasmazsan hiçbir şey olmaz sakin ol, zaten kuru bir şekilde dokunmuyor sana eline solüsyon sürüyor hissetmiyorsun bile 💜
Birkucukmucize yesilkahve öyle kendimi kasan biri değilim o zaman bende pek bir şey hissetmem sanirim
gozkarag Birkucukmucize sıkıntı olmaz kuzum allahın izniyle hiç korkma sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah💙🙏🏻