Suzanozan 2ci hamileleğim ilkinde böyle değildi asiri uykum var ama uyamiyorum sanci falan yok bebekte baya bi hareketli ama ondan değil duş alıp biraz daha rahatlıyorum ama niyete hemen uyamiyorum
Gzmemk Suzanozan yani kafana muhakkak bişey takıyorsan ya da doğum anını falan düşünüyorsan olabilir ben de bi dönemi uyumaktan bıktım erkenden uyuyakalırdım son iki aydır akşamları gözüme uyku girmiyor psikolojik sanırım
Yorgn Suzanozan aynıyız oğlum 23 aylık olacak kaygı korku endişe den mi yorgunluktan mi anlam veremiyorum ama yok uyku;( kafa rahat değil bence
1asel-duru Bende 31 haftalik gebeyim aylardır uykusuzum yarim saat uyursam 1 saat uyanığım bunaliyorum artık geziniyorum sürekli sağa sola dönüyorum duş aliyorum yine de fayda etmiyor saat 2 yi 3 ’ü buluyor uyumam sabah karşı tam uyuyacam benim kız kalkıyor
Suzanozan 1asel-duru sanki beni anlattın valla bende öyleyim tam uyuyorum oğlum var 2 yasinda o uyanıyor o uyuyor eşim işe kalkiyor sonra yine uyamiyorum
Suzanozan Gzmemk doğum dan korkmuyorum ilkdoğumumum okadar kötü korkunç geçmemişti artık değişik yerler arıyorum uyumaya gece evin içinde dolaşıp duruyorum😃
Kalbiimde2can Suzanozan bende 30 haftaligim aynisini yasiyorum saga dön sola dön bi türlü rahat edemiyorum 😂😂