Papatya07- filialunae bende coraspirini akşam alıyordum iğneye başlıyoruz saat konusunu sormayı unuttum göbekten dedi banada
Kelebek33 Papatya07- o senim bileceğin iş ama bence birini sabah birini akşam kullan ben 11.5 da birini 4.5 da diğeri kullanıyorum
Papatya07- Ecemsiayrn benimde iki kaybım var bir genim heterezigot erken başlanılması önemli bu yüzden coraspirinde kullanıyorum bakalım , Aminn 🤲🏻
Zehraumut Papatya07- canım ben ramazanın bitimine 2 gün kalmıştı öğrendiğim de orucu bırakmadım ondan dolayı bir müddet iftardan sınra hapını gece 11 de de iğneyi vuruyordum şimdi ise iğneyi erkene çektim iğneyi 16:30 da hapıda akşam 18:00 içiyorum
Merydmr Papatya07- Papatya07- oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum sadece akşam tok karnına vuruyorum bide progestan hap kullanıyorum akşam
Honeyss Kızlar ben coraspin sabah saatlerinde alıyorum iğneyi akşam 11 gibi yapıyor eşim çok mu fark var arada?
Kelebek33 Feyza_d yok öyle yapma saat ayarla öyle olur mu iğneyi de hapı da mutlaka aynı saatte iç. Ben 4 dakka önce bile içmem hep aynı saattte
Papatya07- Gamgamze bende bu şekilde uygulamaya çalışayım ilacın etkisinin 12 saat olduğunu bilmiyordum
Bircicekanne Papatya07- aspirini öğlen saatlerinde oksaparı akşam saatlerinde yapabilirsiniz örneğin sabah 10 akşam 22 gibi
Ayse2733 Papatya07- ben iğneyi sabah ilacı akşam yatmadan içiyordum doktor saati önemli değil demişti ama yine de doktornza sorun
Ftmylmz Bende 13 haftalığım kızlar ve doktorun coraspirin verdi herkese mi veriyorlar anlamadım ilk çocuğumda boyle birsey olmamıştı bilgisi olan var mi acaba