Benbendegilim Ozge111 mart ayından sonra çıkartılan raporlarda katkı payı alınıyormuş ben ekimde çıkarttırmıştım şubatta yenilettim para ödemiyorum iğneye hatta en son aldığımda cezası kılpayı kurtarmışsınız demişti
Ozge111 Benbendegilim önceki raporum 2025 kadar geöerliymiş ama doktor onu yenilemek yerine yeni rapor yazmış rapora da katkı payından muaftır diye belirtmemiş o yüzden olmuyır
1Gozde1Yusuf- Ozge111 yoo doktorun giciklik yapiyo daha gecen hafta raporumu yenilettm 9 kutu ocsapar 4000 aldm para vermedim 3 aydan 3 aya yeniletiyorum
Neslihankrhmt Ozge111 bende öyle diye duydum bir eczaneden ama tanıdık bir eczaneye gidince raporda venöz yetmezlik tanısı girmişler ondan dolayı ücret ödemedim yoksa bende ücret ödeyecektim bence farklı Dr yazdır yazık günah paraya
Ozge111 Neslihankrhmt 2 doktora gittim ya ikiside aynı şeyi söyledi olmazsa başka bir doktora daha gidecem eczacı kalp damara git dedi
CeydaST Ozge111 nasıl olmuyormuş ya. Başka bir yerde yazdır. İlk 3 aydan sonra devam olarak mı ne yazması gerekiyormuş. Ben tekrar yazdırdım. İlk aldığımda katkı payı çıkmıştı 2. Rapordan sonra 15 kutuya 168 TL ama 2. Aldığımda çıkmadı
Ozge111 Gumus25 daha önce kaıdn doğum yazmıştı o raporu yenilemek yerine farklı rapor yazmış onada katkı payı çıkıyor
Ozge111 Gamgamze 5 kutuya 400 lira çıkıyor ama daha önce 6 kutuya 15 lira verdim oda muayene ücreti zaten
Elaninannesii01 Ozge111 durumun aciliyetini anlatırsanız 2-3 gün sonrasına gün veriyorlar hamile olduğunuzu iğne almak zorunda olduğunuzu rapor çıkarmanız gerektiğini açıklayın
CeydaST Ozge111 benim yeni rapor yapıldı 4bin Di 6 ya çıktı ama ilk yazdığı başlangıç oluyor öteki devam gibi bakayım da yazayım tekrar
Cansuu41 Ozge111 heyet raporu çıkarması gerekiyor doktorun sgk yeni düzenleme getirdi o zamn para odemiyorsun
xesim Ozge111 eczacı diyorsa doğrudur😄 sabahtan akşama kadar kaç çeşit raporla kaç çeşit hastaneyle muhattabız
Ozge111 xesim sgk dan da sordum eski raporumu yenşleyebiliyor ama doktor yapmıyor çıkarı ney anlamadım