femme alparslansmother ben de yarın vericem cuma günü cikicak ozelde. Sonra şehir hastanesine doktora gidicem artik orda ne yapacaklar bilmiyorum. İlaca versene icsem
femme alparslansmother bu gebelik bana hep zehir oldu bi yandan şeker bi yandan troit bide bu kaşıntı valla doğsun istiyorum ama küçük daha 4 5 hafta daha dayansak insallah :/
MerveSoner45 femme benimde aynı şikayet vardı safra asidi de normal çıktı ovadril verdi 2 gündür sürüyorum dünya varmış dün çok güzel uyumuşum inş sizinde iyi çıkar benim bacaklarımın iç tarafları daha çok kaşınıyordu
MerveSoner45 femme şekerde kaşıntı yapar mı acaba dün biraz kaçırdım gece 177 diydi ama şuanda normal yüksek değil ama yine kaşınıyorum
MerveSoner45 femme ay benim kaşıntı geçti derken sabaha kadar uyumadım çok kaşınıyor ovadril sadece 1 gün işe yaradı nolcak böyle ya değerlerde normal kafayı yicem acilde serum falan takılıyormu acaba yada iğne falan
femme MerveSoner45 el ve ayak benim çok şiddetli ama vucuduumda kasiniyor pazartesi gidicem tekrar sonuçlar ile bakalim ne olicak. Bu haftalarda kaşıntı tehlikeli sizde bi kadın dogumcunuza gidin
askk_55 femme bende de kaşıntı var hatta biraz önce post açtım benim haftada 13 benimde alt 18 ast 30 safra asidi ne baktiramadim ne yapacağımı şaşırdım
Zynpbal_ Benim kaşıntım yok ama karaciğer enzimlerim yüksek çıktı direk koleztaz dedi anlamadım safra asiti testini de daha vermedim