karpuzz Kızlar adetime 2-3 gün var hafif belirtilerim var bu ay klomen kullandım ama çatlatma iğnesi kullanmadım Test yaptım ama umudum yok diye bakmamıştım daha sonra baktığımda bu şekildeydi Önceki testlerimde hiç biri böyle olmuyordu görsel atıcam hemen
Kivircikkuala karpuzz kuzum bu test bence yalancı pozitif gösterdi 😢 benimki daha belirgindi bence erken gebelik yap
Zeynepozcan karpuzz evet ama test baya kurumuş beklemiş yani öyle anladım zaten yeni gebelikte kaset test yanıltabiliyor ben iki gebeliğimi de prodoctor test ile öğrendim onu tavsiye ederim
karpuzz Zeynepozcan işte ben yine negatif çıkar diye düşündüğümden başında beklememiştim gitmiştim tekrar baktığımda böyleydi Ama öncesindeki testlerde 1 gün sonra bile böyle görünmüyordu Belkide yanıltıyordur tabi çok umutlanmamak lazım :)
karpuzz yusram68 şu testlerde çizgiler var mı yok mu bakıcaz diye gözlerimiz bozulacak 😀😀 umarımmm vardır dua edinnn😇😇
karpuzz Ozsuerx peki testte anında mı bu çizgi belirdi yoksa daha sonra mı Ben ne sürede belirdi bilmiyorum
Elifsrt Benımde test sonucum aynı senin gibi cıktı sonrasında kan testi verdim ve pozitif sonucu ögrendım umarım senınde öyle olur 🙏🏻