Kader5138 Milkamilka erkek gibi hissediyorum bir tane kızım var tabi önce sağlıklı olması ama içimden erkek gibi geçiyor
Sultannbstrk Milkamilka 14+1 den gidiyoruz ikizlerimle bende çok merak ediyorum cumartesi kontrolüm var inşallah öğrenirim 🤲🏻
Sultannbstrk Milkamilka amiiin inşallah 🥰 biraz yorucu gidiyor mide bulantılarım çok oluyor ama yine de şükür diyorum 🤲🏻
Sesssi Milkamilka 12.Haftada kız 15. Haftada erkek denildi. Bir sonraki kontrolü bekliyorum 😕4 şubat son adet tarihim
Sesssi Milkamilka evet sürekli gittiğim doktorum bazı nedenlerden dolayı yoktu başka doktor baktı 15. Haftadaki kontrolü o söyledi erkek diye benimde arkadaşım kadın doğumcu onada video attım oda erkek dedi
Mochi Milkamilka 15 haftalığız 2 keredir göstermedi cumartesi gideceğiz inşallah öğrenebiliriz artık 🙃
avakadominigi minikmucizeemaak bende 14+2 yim doktorum 18. Haftaya kadar tahmin dahi söyşemiycekmiş :(
NurYm Haftada bir doktora gittim erkek demişti 13. Haftada farklı doktora gittim yine erkek dedi 🥰 Farklı söylemleri görünce yorumlarda şuan bir acaba kız olabilir mi diye düşünmüyor değilim 🥰
avakadominigi minikmucizeemaak yurtdışında yaşıyorum ve doktor değiştirme süreci evrak işleri daha yorucu o yüzden bekleme kararı aldım😑
minikmucizeemaak avakadominigi Oradaki şartlar farklıdır tabi. Sağlıkla gelsin de bekleyeceğiz mecbur kimisi ancak detaylıda öğreniyormuş. Sağlıkla kavuşalım en önemlisi o 🫶🏼