Ayse-0234 Milkamilka son Adet günüm 16 şubattı ama geç döllenme olmuş dedi doktor Su an 12+1 Haftaya çarşamba ikili test var belli olur inşalalh cinsiyet 🤗♥️
Myasminn Milkamilka Son adet tarihim 12 Şubat ama oldukça geç döllenme olmuş 😂 şu an 10+5iz sabırsızlıkla bekliyorum.
Feriideklc Milkamilka doktorum geçenlerde erkeğe benzetti, haftaya geldiğinde dahada netleşir dedi. Yarın gidicem bakalımm
Milkamilka Feriideklc sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 Çin takvimine baktınız mı cinsiyet ne çıkıyordu
minikmucizeemaak Ayse-0234 Aynıyız, bugün 2 li testi yaptırdım bende cinsiyeti 14. Haftada dedi doktorum🐣 Sağlıkla kavuşalım 🫶🏼
avakadominigi minikmucizeemaak bende 14+2 yim doktorum 18. Haftaya kadar tahmin dahi söyşemiycekmiş :(
Milkamilka heleninannesi sağlıkla gelsin minik prenses🥰 Çin takviminde ya da diğer cinsiyet tahminlerinde ne çıkıyordu acaba tutuyor mu diye çok merak ediyorum 😂
Eminedg38 Myasminn son adet tarihimiz aynı benimki de geç döllenme olmuş 😅 13+5 sağlıkla gelsinler inşallah ♥️
Mhmt1234 Benimde 9 Şubat son adetim 15+6 dayım 12 de kıza benzetti yüzde 80 üç kızım var buda gönlümüzdeki olur inşallah 🤲 bu hafta gidicem
Milkamilka Mhmt1234 buraya sonucu yazar mısınız bana da %95 kız dedi 13. Haftanın sonunda değişim olur mu
Myasminn Eminedg38 17 Mart olarak güncellendi adet tarihim. Amin canım hayırlısıyla kucaklarımıza almak nasip olsun inşallah