NewMom___ Hadi herkes bebeğinin ilk fotoğrafını atsın 5+5 günlüğüz 😍https://mutluresim.com/image/neWBWq
mantasemine NewMom___ sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bnde pazartesi 5 haftalık olduğumu ogrendim belirtin varmı varsa neler
UmAy_17 NewMom___ Biz de 5+4üz uygulamaya göre, sizden 1gün sonra 😂 6+0da ilk kontrol olacak bir kaç defa gidiş geliş olmasın diye bekledik, inşallah kalbini de duyarız cumartesi günü🌻
Aleynacamoglu NewMom___ İlk 3 resmi böyle 🥹 şimdi artık fazla anlaşılmıyor büyüdüğü icin galiba😅 6.6. Detaylı da alırız inşallah güzel bi poz 💗
NewMom___ @"mantasemine teşekkür ederim amin inşallah belirtilerim vardı ilk bulantım vardı , regl olacakmışım gibi ağrılarım ve karın şişkinliği, bel ağrısı bulantım şimdilerde daha da yoğunlaştı ve kasık ağrım halen devam ediyor 😊
mantasemine NewMom___ sarı lekelenmem oluyomu kız bnde bulantı falan yok ama adet belirtileri hep var
NewMom___ @mantasemine yok hayır lekelenme herkeste olmayabiliyormuş ben yaşamadım sadece akıntım yoğunlaştı
NewMom___ @UmAy_17 daha dündü bizim de randevumuz 5+5 günlüğüz ilk fotografımızda ama şuan 5+6 olsun yine yakın sayılır 😂 bizde kalp atışı için 7 haftalık olduğumuzda gidicez 🤲🏻