esmerella37 Minnakkurabiyeveannesi27 yok cnm gecen adet olamadım o yuzfen icmistim adet oldum şükür ama bakalım biseye baslamassa soganı denerim
Minnakkurabiyeveannesi27 esmerella37 sen sonuçların e nabiza düşerse de at kuzum bende bayağı mücadele verdim bebek konusunda bilgim var biraz yanlış yönlendirmek istemem sadece değerler hakkında yorum yapabilirim ama
Minnakkurabiyeveannesi27 esmerella37 rica ederim canım ne demek rabbim bir an önce kucağını doldursun inşallah
Esoo06 esmerella37 21. Günü progesteron hormonu bakılır kaliteli çatlama oluyor mu olmuyor mu onun anlaşılması icindir
esmerella37 Esoo06 tesekkr ederim cnm ilac verıcem dedi ama acaba yumurta gelistirici verırmiki ya yada soylesem mi verirmi ?
Esoo06 esmerella37 bu tetkikler tamamlanmadan sanmiyorum vereceğini. Önce bunların sonuçları değerlendirilir. Hsg de mesela tıkanıklık vs bisey çıkarsa ona göre yol izlenir Bi anda tedavi uyaran vermez
Dmrsm esmerella37 kuzum adetin 21. Günü prolaktin hormonuna bakıyorlar yumurtlama olmuş mu olmamış mı diye
tlhmrv esmerella37 progesteron değerine bakılıyor 21. Gün yani yumurta olusuyo mu catliyo mu vs horman tahlili oda
nesli5154 esmerella37 canım sen bunların hepsini yapmadın mı hsg hariç bence sen hsg çekil herşey normal gözüküyor ise hsgnede bakılsın tabi bu benim fikrim sen nasıl yapmak istersen
esmerella37 geldim kzlar hormonların tam istedgim gbi dedi d vtamının eksik bi dedi folıt asıt verdi bide damla bisey verdi onu kullanıcam