sedef-ucarr Merhaba güzel anne ve adayları..🌼 39+1 deyim. Normal doğum görünüyor her şey fakat bebiş henüz kanala girmedi. Suyu azalmaya geçtiyse sezeryan için gün istemeyiz düşünüyorum. Fakat ilk tecrübem ve cidden çok korkuyorum. Epidural ile yarı baygın iken nasıl geçiyor o ameliyat? Sonrası nasıl oluyor? Tecrübesi olanlar var ise cevap verebilir mi☺️
Merveincim sedef-ucarr epiduralde tamamen uyuşuyorsunuz spinalde belden. Bende yeni spinal doğum yaptm doğum anı acı yok doğum sonrası uyuşukluk 3-5 saat sürüyor sonra ağrılar oluyor 10 güne falan toparlanıyorsun. Tabi herkesin acı eşiği farklı doğumdan çıkıp uyuşukluğum geçince hep yürümüştüm ben
sedef-ucarr Merveincim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sağlıkla büyüsün inşallah bebişiniz ☺️ Spinal doğum o zaman benim istediğim de..☺️ hayırlısı bakalım, inşallah benimde çok acılı olmaz.
Merveincim sedef-ucarr Amin canım Allah razı olsun. Rabbim sana da kolay doğum Yapmayı nasip etsin tamamen uyuşmayı Ben sırf bebeğim doğduğunda o an onu görebilmek için istemedim iyi ki de istememişim Spinal daha rahat oluyor yanıltmak istemem ama benim ablamda epidural doğum yaptı çevremde çoğu kişi de duydum katater takıldığı için ilerleyen zamanlarda bel ve omuz ağrısı çok yapıyor muş
sedef-ucarr Merveincim Allah razı olsun, inşallah 🤲🏻 Bende o anı kaçırmak istemiyorum, en iyisi spinal doğum gibi. Hayırlısı hepimiz için 🤲🏻❤️ Çok teşekkür ederim