mirlerinannesi Nasipse Ekim sonu kasım başı doğum olacak ve sezeryan elbise mi daha rahat olur yoksa alt üst takım mı ? Birde kısa kollu olsa üşürmüyüm acaba sezeryan doğum yapmış arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Esra4535 mirlerinannesi ilk gün sonda olduğu için elbise istiyorlar picama olursa altını giydirmiyorlar..
babysevgi mirlerinannesi kesinlikle 2 gecelik alın gidin hastaneye yeterli . Ztn pijama giymek dert sezeryan yeriniz bacağınızı kaldırırken vs ağrıyacak dikişlerden dolayı . Gecelik alın sabahlık ile geçirin giyin
Mervebyk mirlerinannesi 2 sezeryan dogum yapmış biri olarak ikisindede pijama ile çok rahat ettim hiç elbise giymedim zaten sonta ayağa kalkmadan çıkarıyorlar kıyafetde öyle giyildi
okwestt mirlerinannesi Aralık da doğum Elbise ile rahat edemezsin bende hamile geceliği almıştım göbek üzeri oluyor pijaması içime de depend külot giydim normal iç çamaşırıma gerek kalmadı alt üst takım daha rahat diye düşünüyorum ama kısa kollu tercihlerin arasında olması
Hunilininbirii Alt üst takımda daha çok rahat edersin uzun kollu olursa daha iyi olur. İç çamaşırını yüksek bel tercih et dikiş yerine denk gelmesin. Ameliyattan önlükle çıkıyosun sonda çıktıktan sonra giyiniyosun
1asel-duru Oncekinde elbise tarzı almıştım şimdi alt üst takım aldım temmuz ortasına denk geliyor doğum ikisini de götürürüm diye düşünüyorum
Ipek_2017 1 elbise gibi olandan aldım 2 tane önü düğmeli kısa kol pijama aldım. Haziran ama benim doğumum. Üşümem diye düşünüyorum. Ama ne olur olmaz uzun kol bir hırka vs alırım valizime .
yarencaliskan mirlerinannesi kesinlikle gecelik sonda çıktıktan sonra hep tuvalete gidiyorsun pijamayla zorlanırsın
poyrazin_annesi28 mirlerinannesi Once elbise giydim. Ayağa kalkicagim zaman alt üst giydim. Hastaneler sıcak zaten usumedim ben hiç. Ama kısa denk geliyo sizin yaniniza hırka alin. Zaten sezeryandan sonra belli bi süre ayakta olamiyosunuz
Elif949494 mirlerinannesi ben gecelik giycem ilk çünkü sonda olcak zor olur sonda çıkınca alt üst takım askılı alcam çünkü aydının ağustosu çekilmiyor ama bi hırka alırım sezeryan sonrası sıtma tutuyor
Sjxjsjx mirlerinannesi 1 buçuk ay önce sezaryen doğum yapmış genç bir anne olarak şöyle söyleyebilirim tabiki bu kişiden kişiye göre değişiyor ama ben normal takım aldım lohusa kıyafeti kendi şahsi fikrimce önü bol dikiş yerlerini acıtmayacak salaş bişey öneririm çünkü yatarken kalkarken vs elbiseyle ne kadar rahat edebilirsin bilemem bir de bana bunları kimse söylememişti şans eseri Buda yanımda kalsın diye hamileyken kullandığım iç çamaşırımı koymuştum iyiki koyuşum diyorum o bir türkü tam dikiş yerinde bitiyor şuanlık aklıma gelen bu kadar tabiki yine de siz nasıl rahat ederim diyorsanız öyle yapın :)
Balahatunn Sezaryen dogum yaptim oglumda. 2 pijama 1 gecelik almistim. Geceligi hic giymedim. Pijamalarla cok rahat etmistim. Zaten sonda varken uzerimde ameliyat onlugu vardi. Sonda cikip ayaga kalktiktan sonra pijamalar giyiliyir zaten