Aysenur_61 Göğüslerim hep kırmızı kaşıntı çatlamada var etrafımda benim gibi kızarık olan yok her iki göğsümde var sizlerde bu durum yaşandı mı gebelik başından itibaren böyle hiç doktora söylemedim normal sandım herkeste aynıdır diye
Youngmotherr Aysenur_61 kaç haftalıksın canım? Ben mesela 29+1 oldum bi kaç haftadır kızarıklık kaşıntı var çatlaklar da var gerçi her yerimde var 🫣cuma kontrolüm var o zaman söyleyeceğim ama bekleyemedim
3Tospikannesi Aysenur_61 Kaç haftalıksınız ben 26 haftalığım kaşıntı ve kırmızılık değil de koltuk altım göğüs bölgemin yarısına gelene kadar ve özel bölgemde kararma var kahverengi canımı sıkıyor hoş değil yaaa 😁
Aysenur_61 Youngmotherr 18+5 haftalık birinci aydan itibaren başladı bu durum internette baktım kaşıntı çatlak normal ama kızarıklık iltihap belirtisi denildi endişelendim
Aysenur_61 3Tospikannesi O durumu yaşayan çok kışı var can sıkıcı oluyor tabiki geçmesi umuduyla doğumdan sonra normale dönermiyiz bilemiyorum 😂18+5 haftalığım bende göğüs ve kalca çatlaması oldu kız bebeklerinde kalcadan olurmuş