beyza_77 Yyysssnn yok artış güzel canim 2 günde 2 katı olması lazım yada en az%60 seninki iki katindan da fazla
Minnakkurabiyeveannesi27 Yyysssnn Hayır canım %40-60 arası artış her zaman normal kabul edilir sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor korkma
Yyysssnn Deletedmom_103 24 saatte 2 kar artması lazım diyorlar ya ona göre 2300lu biaey olması gerekiyor sanki benim ki 1300lerde çıkmış bi sizlere sorayım dedim
Yyysssnn Minnakkurabiyeveannesi27 sagol canım insaAllah çok bekledim ilkinin kalbi durdu tam 1 sene sonra nasip oldu şimdi yeniden hamile kalmak :)
Minnakkurabiyeveannesi27 Yyysssnn Peki genetik test felan yaptrdin mi kuzum bu süreçte kalbi neden durmuş bebeğin kaç haftalıkken durdu
Nidabade Yyysssnn allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşalllah 🙏 keseyi 3000den sonra görebilirsiniz ancak
Yyysssnn Minnakkurabiyeveannesi27 11 hastalıkken kesem delinmisti suyum bitmiş oğlumun da kalbi durmuştu canım maalesef
tulay-01 Minnakkurabiyeveannesi27 bende beta yaptırdım ilki 422 cıktıı 4 gun sınra tekrar yaptırdım 2028 cıktı artıs normalmı pekı
Minnakkurabiyeveannesi27 tulay-01 sağlıkla kucağına al inşallah canım herşeyi net görmek istiyorsan son adet tarihini baz al bebek 5-6 haftalıkta net kesti görürsün 7. Haftada net kalp atışı duyarsın inşallah 13-14 haftada da cinsiyet 🥰