Minnakkurabiyeveannesi27 EbruOge bu haftalarda değil de kuzum 14-15 de hatta çoğu bebekte net cinsel organ 16 da oluşuyor tam net anlaşılmıyor fotoda da
EbruOge Minnakkurabiyeveannesi27 ya tesekkur ederim tabi oncelik saglkli olmasi bende oyuzden suan ne tam kiz ne erkek demiyorum artik diger randevuya🥰🥰🥰
Minnakkurabiyeveannesi27 PrensinibekleyenAnnee daha küçükuk fotosu varmı bunda kız gibi ama emin olamadım
Seldanur97 Minnakkurabiyeveannesi27  ne zaman gitsek bacakları kapalı öğrenemedik daha maalesef burada 7 haftalık
Minnakkurabiyeveannesi27 Seldanur97 Kız bebiş çünkü annesi ben öyle gibi görüyorum öğrenirseniz bilgi isterim
irem01 Minnakkurabiyeveannesi27 bı kızım var gönlümden erkek geçiyor ama sağlıklı olması önemli tabi 😊 bakalım ne olacak
Minnakkurabiyeveannesi27 irem01 aynen öyle sağlıklı olsunlar da yeter bende erkek bebek annesiyim şuan ikinci geliyor bende meraktan catliyorum kız bebek istiyorum gönlümden geçen o ama bakalım bizim büyük günümüz cuma günü
Seldanur97 Hatice_123456 en başta hep erkek hissediuordum ama göstermeyince kız diye diye kız hissetmeye başladım😅
irem01 Hatice_123456 hesaplamada ve önceki ultrasonda erkek deniliyordu inslalah o doğrudur 😅😅 sağlıklı olması önemli tabi