Asltplli Birkaç haftadır düzensiz kasılmalarım vardı bugün de sancıyla gittim NSTde 87lere çıktı , doktorum yalancı kasılma olmadığını gerçek sancılar olduğunu söyledi 1 cm de açıklığım varmış . Serum ve ilaçlarla sancılar 40-50lere indi , şimdilik evdeyim ara sıra belimden girip kasıklarıma sancı yayılıyor . Sorum şu ki kızlar tedirginim 😕 gelişimi 1 hafta önde Allah’a şükür sağlığında herhangi bir problem Yok kilosu da güzel , ne kadar dayanırım bilmiyorum ama bu haftalarda doğsa sıkıntı yaşar mıyım ? 35-36 haftalarda Doğum yapanlar var mı, yaşadıklarını tecrübelerini Benimle paylaşır mısınız
Annesininkuzusu0911 Asltplli yan komşumuzun gelini doğum yaptı 2300 doğurdu küvöze almadılar ama emerken zorluk çekmiş fazla ememiş sarılık oldu dün sarılık için hastaneye yatırmışlar canım yani bi sıkıntı olcağını sanmıyorum 2500ün üstündeyse
Ceylin8 Bi bilgik yok ama kuzum sag saglim saglikli bi sekilde al yavrunu kucagina rabbim yaninizda olsun
Asltplli Annesininkuzusu0911 34 haftada 2800 kilosuydu şimdi 35 haftanın içindeyim 3 kilo olmuştur , inşallah bir sıkıntı yaşamayız 🙏🏻