Akshulya Kızlarr pastil kullanabilirmiyim yaa ve burun tıkanıklıgı için arada bir otrivine sıksam sizce bişey olurmu cok fenayımm bogazım agrıyo dr ateş olmadıgı surece kbb ye gorunup ilaç alma dedii
Denizim Akshulya canim pastilde burun spreyide yasak sakin kullanma,bol c vitamini al,ihlamur ic, tarcin zencefil limon kaynatip ic,gwcmis olsun
Asu33 Akshulya Sabah aç karnına ılık su+bal+beş altı damla limon sıkın onu için çok iyi geliyor hamileliğimin ilk başlarında grip olmuştum fena halde hiç ilaç almadım bunu içtim çok şükür dinlenmeyle birlikte 2 günde geçmişti.Allah şifa versin geçmiş olsun
Esmaa Benim bogazim agriyor oksuruk var hic bisey kulanmiyorum sutle bal ic yumsatir bogazini ben oyle yapiyorum
Esmaa En iyisi dotoruna soyle o bilir neylemek olar bende bilmiyorum neyleyecem sabah doktora gidicem qrip olmayinca oksuruyu keciriyim bari oyrenirim sanada yazarim sende doktorundan oyren Allah sefa versin canim😢
Pink Kaç haftalik hamilesiniz? Sambucol eff tablet gebelerde kullanılıyor, 3 ayı doldurduysaniz kullanabilirsiniz, hemen toplar sizi, bir de c vitamini alabilirsiniz. Geçmiş olsun
Akshulya Pink cok tesekkur ederim 29 haftalıgım vicks dediginiz seyi eczaneden temin edeyim yarın o zaman
Pink Burun tıkanıklığı için de eğer buharlı elektrik sobaniz varsa buharin çıkış yerine vicks koyun, o odaya yayılıp burnunuzu açar, olmadı bir kaba sıcak su ve vicks koyun onu koklayın, otrivin kullanmayin
Pink Akshulya 29 haftaliksaniz sambucol alabilirsiniz, eczaciyim guvenebilirsiniz 🙂 ben de sambucolle atlattım nezle olmuştum. Hatta boğazınız ve gribin yerlesmemesi için cistus pastil de kullanabilirsiniz. Bitki çayı bir bardaktan fazlası yasak ve kesinlikle adaçayı içmeyin. İnşallah hemen toparlarsiniz 🙂
Gamzegur Akshulya vicks doktorlar tavsiye etmiyor ağır bir grip geçiriyorum doktorum sadece tuzlu su dedi lütfen doktorunuza sormadan almayın 🙂
Esmaa Selam canim ben getdim.doktora burun ilaci yazdi burnuna tokuyorsun amma ben azeriyim bizim ilacla sizlerde ayni deyil bide dedi coklu vitaminler qebul et yani kis ayidi yemedikce zeyifleyirsen😐