Bebegimcanimm Şimdi ilk önce kese görünüyor ya doktor kalp atısı için şu gün gel vs diyor. O anda bebeği görüyor da sadece kalbi mi duymuyor. Yoksa sadece keseyi görüp bebegi de görmeme ihtimali var mı. Bana doktor keseyi görünce şu gün gel bebek var mı yok mu kalbi atıyor mu bi bakalım dedi.
Bebegimcanimm Bebegi de göremeyince sıkıntı olur mu çünkü dediğine göre göremedi. Uygulamada yaban mersini kadar diyor öyle birşeyin görünmesi gerekmez mi.
Zafley Kesenin olupta bebeğin olmama ihtimalide car boş gebelik deniyor. Kesenin içinde bebeği görüp daha sonrasında da kalp atışını dinliyorlar. Ben ilk kontrolümde yalnızca keseyi gördük ikinci de bebeği ve kalp atışını( kalp atışını yanıp sönen bi noktacık olarak gördüm) çok küçük olduğu için dileyemeyiz haftaya bi daha gel dinlemek için dedi 3. Gidişimde kalp atışını dinledik 😊
Adenbebek Zafley benimde aynı şekilde oldu nokta gibi yanıp sönme şeklindeydi 10 gün sonra tekrar cagırdı sizin nokta gibi kalbini gördügünüzde kaç haftalıktı acaba
Bebegimcanimm Zafley yani sizinki önce kese sonra bebek sonra kalp seklinde olmus benimde ilk kontrolde sadece keseyi görmesi normal mi o zaman
Elif380 Bebegimcanimm bende adet tarihim 8 ekim ve 6+1 günlüğüm dün doktora gittim bende ama kese göründü bebeği tam olarak göremedik
Zafley Bebegimcanimm normal canım merak etme 🙏🏻 Umarım sende sağlıklı bi şekilde duyarsın kalp atışını 😊
Gulseni Elif380 ben de 11 Ekim son adet tarihim. Dün gittim Doktora kese göründü ama kalb atışı için 10 gün sonra gel dedi
AlininAysesii 4 haftalıkken keseyi gördük, 1 hafta sonra gel dedi ben biraz daha bekledim ve 5+5’te bebeği görüp kalp atışını aldık.
Gozyyy Acele etmeyin gec dollenme olabiliyor. Bende 5+3 te keseyi gordu 6+3te bebegi haftayada kalp atisi icin cagirdi
Tgbatem Kese zaten o zamanlar da milim oluyor haliyle içindeki bebiş nokta kadar onu ayırt edemiyorlarmış o yüzden 10 gün sonra gel hem bebek görünür hemde kalbi duyulur diyorlar.