Bebekveben Kızlar 7+4 günlük hamileyim yaklaşık 1 haftadır dayanılmaz halde mide bulantılarım var öyleki 1 haftadır 1 bardak su içtim. Ne yesem en fazla 1 saat sonra çıkartıyorum. Artık halim kalmadı. Aç işe gidiyorum eve geliyorum yemek yiyemiyorum aç yatıyorum. Doktorum bitkisel bi hap verdi ama içinde zencefil olduğu için mideme dokumdu ve çok ağrı çektim onunda faydası yok yani. Acile gitsem serum takarlar mı ne yapmalıyım?
Ozlemsvr Bebekveben acile git serum takılıyor. Serum etkisiyle iştahın açılır biraz.. Bende ilk aylarda gitmiştim çok olunca serum taktı. Sende bir şey yiyemedigini vs söyle takarlar. Ama 3 ay dişini sıkıcaksin..
Susam1516 Mide bulantısına bi çare bulamadım ilk zamanlarımı hatırlamak bile istemiyorum maalesef böyle 11.haftaya kadar devam etti 😌 Ayva ustune kahve koyup yiyince geçiyormuş ama Onuda mide kabul etmiyo iste yiyememistim ben 😌
ebrarecem Geçmeyince ne yaparsan yap geçmiyor ne ilaç ne serum ne bitkisel şeyler tuzlu şeyler nane. 4 ay çektim ben inşallah seninki o kadar kötü olmaz 🙏🏼