Syd_nrr Kızlar bugün tam 30 haftalık olduk sizde nasıl gidiyor durumlar ben iş yapmaya üşenir oldum bacaklarımda çok ağrı var üstümde sürekli bı uyuma isteği kıyafet aldım az çok ama daha bez ıslak mendil yağ falan almadım siz bitirdiniz mi hazırlıkları
3Tospikannesi Syd_nrr 26+2 tek eksiğim göğüs ucu kremim onu da bugün alacam inşallah herşey hazır yıkandı ütülendi 😊
Bet1 Syd_nrr 33+2 bizim bütün hazirliklar bitti 2. Oğlumu kucağıma Alicam nasipse bir önceki de erkek olunca nerdeyse bütün her şey vardı ufak tefek ihtiyaçları da 30 da halledip çantaları eşyaları hazırladık
Lur-2006 Syd_nrr ben 30+1 im güya 28 de herşeyi yıkamayı ütülemeyi düşünüyordum hiç birşey yapmadım. Bu hafta başlıcamm inşallah. Hazırlıklarımız da tamam gibi tabi eksik çıkar mı bilmiyorum ilk gebeliğim Çünkü. Hamile kaldığımdan beri hiç bir iş yapmıyorum zaten ama şuanda yataktan kalkmak bile o kdr zor ki. Bir de benimki ikiz belki ondan dolayı daha çok zorlanıyorum
Ece_burhan Syd_nrr bendede ayni ustumde bi halsizlik yarin 31 haftalik olucaz mide bulantisi eklendi islak mendil aldim bez filan bnde yag almadim pisik kremi filan alicam daha
Syd_nrr izlmisik-16 Siyahdnz Ece_burhan Lur-2006 Bet1 3Tospikannesi hepimiz sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağımıza alalim inşallah gerisi hallolur ❤️🐣
Siyahdnz Syd_nrr 34.haftaya gırdım bugub bende henuz isimli hastane çıkışı kapı susu bez yag ıslak mendil vs almadım 😅çantam ıcın de kendi eksiklerm var iç çamaşırı fln
izlmisik-16 Syd_nrr 31 haftalık olduk ve yerimden kalkacak halim yok. Bacak ağrısı mı desem , kramplar mı desem ne ararsan var 🥺 prensesimin her şeyini aldık sadece benim birkaç eksiğim kaldı onu da haftaya tamamlarım inşallah 🙄😂😂
Gulii Syd_nrr sırt ve bacak ağrısı başladı bende de, hafif mide bulantısı oluyor bazen. Herşeyimiz hazır ama kıyafetlerini 32-33. Haftada yıkamayı düşünüyorum 🌺