Bet1 Ma-nolya05 sancin düzenli var canım ama biraz daha yüksek olması lazım. Belki her an yukseledebilir yükselirse aksatmadan git mutlaka çünkü sancıların düzenli. 60lara falan bu şekilde düzenli olsa doğum demek
Deletedmom_116 Düzenli sancin var fakat doğum başlangıcı için çok düşük ama yukselemye meyili sancin çıkmış Takip et kendini
Deletedmom_116 Ma-nolya05 Sakin kız daha bişey yok 😂benim üç hafta önce boyelyedi hala Dogurcam sjsjs
Ma-nolya05 Deletedmom_116 kızımla ilgili her yeni bilgi her olay beni acayıp heyacanlandırıyor 😂😂 normal dogum istiyorum sancı olsun ki vücut kendini hazırlasın istiyorum bilmiyorum bakalım hakkımızda hayırlsıı olsun
Ma-nolya05 Bide yürüdükten sonra yada 15 20 dakıkadan fazla ayakta kaldıktan sonra rahimde aşırı kasılmalar oluyor
Ma-nolya05 Eftelyaatasoy teşekkür ederim 😂😂 gelmek isteyen olursa kapım açık kaldırdım ama kaldırabılmışmıyım bilmiyorum uygulama biraz tuaf
Eftelyaatasoy Ma-nolya05 burda herkes hamiş herkes kendi derdinde ama nolur nolmaz görünce söylemek istedim 😅