Em16 Kızlar nasipse kızımız olacak isim konusunda çok kararsızız yardımcı olur musunuz ?🥰 ek tekliflere de açığız
tatliheyecanim02 Em16 mihra ismini bende kızıma düşündüm uzun zaman, sonra eşim elisa olsun deyince onu kıramadım mihra ismi çok güzel ve çok asil geliyor bana her zaman 👼🐣
Fatmauzun_ Em16 yaa eflin bizde düşünüyırduk sonra eşimin ruyasına efnan isminde bi kız girmiş efnan koyacagız
Nurse2018 Canım eflin ismini iyi araştır o internette yazan anlamlara sahip değil hoş olmayan bi anlamı vardı
Em16 tatliheyecanim02 Bizde de aynı durum olabilir canım 😅 Ben daha evlenmeden 3 yıl önce falan mihra ismini beğeniyordum. Kızım olursa mihra koymak istiyorum diyordum hep. Evlendim şükür kızım olacak ama eşimde mihraya pek ısınamadı gibi bir şey😅😅 Mihrayı çok seviyorum isim olarak anlamıda çok güzel. Ben mihra istiyorum eşim eflin 😂😂
Em16 Fatmauzun_ Bu eşlerimizden çektiğimiz nedir 😅😅 Mide bulantısını çeken biz , karnımızda taşıyan biz isim konusunda bizden çok söz hakkına sahip oluyorlar nedense 😂😂
Fatmauzun_ Em16 hiç bir de benim ki daha zor ben günlük kan sulandırıcı kullanıyorum igneyi ben yiyorum ismi o koyuyor buda bana koyuyor 😂😂