YamacDemirinAnnesi Tanışalım, kaynaşalım, sohbet edelim kaçıncı haftadasınız bakalım ☺ Biz 27+1 haftalığız 🤰🏻💕
Yesimgedikk YamacDemirinAnnesi 26+3 benimki subatin 2si dedi tahmini dogum bakalim heyecanla bekliyoruzz 🤗
YamacDemirinAnnesi Tugcealtinisik bende başladım beşiğini çamaşırlarını falan aldım şimdiden sonradan ağırlaşıp dolaşamam belki diye 🤣🤣
Tugcealtinisik YamacDemirinAnnesi en güzeli birde kış anneleri olucaz dahada zor olucak bende beşiğini şampuanlarını kremlerini bezini aldım 😇😊
Semaeker 33 haftalığım herşeyimiz hazır çok şükür belli olmaz çünkü hiçbirşey daha da ağırlaşmadan alışverişi tamamladım
YamacDemirinAnnesi Semaeker en iyisi bencede sonradan aceleye geliyormuş gibi geliyo bana almak lazım yavaş yavaş herşeyini 🤗
YamacDemirinAnnesi Tugcealtinisik kıyafetler kolay bi girdin mi hepsini alıp çıkıyosun zaten mağazadan 🤣🤣
Tugcealtinisik YamacDemirinAnnesi evet ama artık bütün alışveriş bitsin istiyorum çünkü ne zaman gelcek bilmiyoruZ heyecanla bekliyoruz sadece ☺🙏🏻
YamacDemirinAnnesi Tugcealtinisik aynen heyecanla bekliyorum valla gelsin biran önce diyorum ama rabbim nasıl nasip ettiyse artık sağlıkla alalım da kucaklarımıza gerisi önemli değil 😌🙏🏻
Tugcealtinisik YamacDemirinAnnesi amin sağlıklı olsunda 😊 istediği zaman gelebilir İlk gebeliğin mi ?
Tugcealtinisik YamacDemirinAnnesi evet o yüzden herşey çok farklı heyecanlı geliyor 😊🙏🏻 Doğum ne zaman doktorun bir şey dedi mi tarih olarak 🤔
Tugcealtinisik YamacDemirinAnnesi 29 aralık benim doğum gözüküyor doktor banada daha bir şey söylemedi 😊