bademli_puding Kubare134 bir tek sabahları değil son bir haftadır bütün gün oluyor o uyuşukluk anlamadım gitti
kevserky Kubare134 el uyuşması yaşamadım ama baş parmaklarım ağrımış bir süre ikiside aynı anda ağrıyınca hamileliğe bağladım. Ağır bir şey kaldıramıyorum baş parmağımdan dolayı
bademli_puding Kubare134 36+0 vitamin değerlerim kan değerlerim de çok iyi ama bende korkmuyor değilim doktora gittiğimde mutlaka sorucam inşallah bir sıkıntı yoktur siz doktorunuza sordunuz mu
Fatmayagiz Carpal tünel sendromu olabilir. Benimde hamilelikte başladı. Uyuşukluk, karıncalanma, acı geceleri uyuyamama derken tanı koyuldu. Atellerle yatıyorum
bademli_puding Kubare134 benimde kan değerlerim düşüktü yükselmişti en son çok güzel sen böyle diyince şimdi acaba yine mi düştü bir haftadır kan ilacı kullanmıyorum korktum şimdi
Kediler Magnezyum eksikliği de yapabiliyormuş. Henüz kramplarım başlamamışken uyuşma şikayetim üzerine doktorum magnezyum vermişti
Elanin_annesi Ben magnezyum kullanmama rağmen bacağıma kramp giriyor sabaha karşı ve elimde de uyuşukluk oluyor bazen. Doktor normal dedi.