omerasf1 Kızlar bebeğim son adet tarihime göre 1 hafta geriden geliyor sıkıntı var mıdır bilgisi olan var mı?? Şuan 7 haftalık ama normalde 8 haftalık olması gerek
snmprlk_ omerasf1 1 haftaya kadar normal diye biliyorum canım ben , sonradan yetişiyolar kendi haftalarına💕
snmprlk_ omerasf1 benim de ilk haftalar 3 4 gün geriydi , şimdi haftasıyla uyumlu . 16 haftalık olduk biz🙏😊
omerasf1 snmprlk_ ayy hayırlı olsun genelde diyorlar geç döllenme oluyormuş gecikenler ve kız bebeklerde oluyormuş ondan sordum
cauuv1 Haftadayım benimde 35 le uyumlu hep ultrasonla uyumluydu ilk kez bi hafta geriden geliyo doktor minyon olur sıkıntı yok dedi bide protein agırlıklı beslen karbonhidrat alma dedi doguma kadar bebek kilo alsın dedi ki dogru doktora gidene kadar hep karbonhidrat alıyodum şuan sadece protein tüketiyorum eminim ki kilo almıstır beslenmeyle ilgili
snmprlk_ omerasf1 sağol canım benimm💕😊 kişiden kişiye değişiyodur bence , Kendi doktorum 12. Haftamda kız gibi gelıyor bana demıstı , pazartesı gıttım hala aynı fikrim kız dedi bana , ben baska yerde baska doktorada göründüm , oda kız deyince emin oldumm😍