Star502 Merhaba kızlar şuan 19 haftalık hamileyim .Gitmek istediğim doktorun randevuları dolu en erken 22. Haftama randevu verdi . Bana biraz geç gibi geldi , sizler kaçıncı haftada gittiniz detaylı ultrasona ?
Ftmlhn Star502 18 ile 23. Haftalar arası detaylı ultrason yapılıyor nette de yazıyor araştırabilirsiniz
Star502 esnyz14 ya bana hep 20 haftada gidilir dendi çevreden de bende bilmediğim için tedirgin oldum 🥹
esnyz14 Star502 Hayır aksine 19-23 arası detaylı ultrason zamanı, ben bebişi biraz daha net göreyim diye 22’de gitmeyi tercih etmiştim iyi ki de öyle yapmışım🌺
Star502 esnyz14 daha iyi oluyor değil mi ben 21 için almak istedim ama dolu dediler 22 ye yazdılar :) insan hiç deneyimlemediği için çok merak ediyor her şeyi 😔
Ehaseki Bende suan 19+5 deyim. Doktorum detaylı ultrason için 23. Hafta da çağırdı. Daha kesin sonuç alırız diye
Star502 Ehaseki içim rahatladı resmen 😊 böyle durumlarda olur olmaz şeyi kafaya yakıyor insan ister istemez 🤭
esnyz14 Star502 şimdi deneyimleyeceksin bak, tadını çıkar, gayet güzel bir haftaya almışsın randevu sağlıcakla gelsin bebişin inşallah 🌺
Ehaseki Star502 Star502 haklısınız 😇 benim şansım doktorum beni doğuran doktor. Bir doktordan çok baba gibi yaklaşıyor. O yüzden rahatlıkla arayıp sorabiliyorum