Asenova- Kizlar bikac defadir idrara gittiğimde sanki boyle bi batma oluyor ashiri aciyor 4 aylik hamileyim riskli bisey olabilirmi ayrica acidigi zamanda boyle cok az pembe leke geliyor sivi gibi ama karnimda veya baska biyerim ağirmiyor
tugceinci123 Asenova- canım böbrek büyümesi başlangıcı da olabilir mutlaka böbreğine de baksın doktorun. Hidronefroz başlangıcı olabilir
tugceinci123 Muhtemelen enfeksiyon, benim de 16.haftadan beri geçmeyen enfeksiyonum var ama lekelenmeleri yine de ciddiye alın doktorunuza mutlaka gidin
Asenova- tugceinci123 Gecen hafta yine oldugunda zaten doktora gitmishtim yani terminime denk geldi o aceleyle ozaman sormaya unutmushtum ozaman yinede ultrasyon vs sheyler yapildi Hershey normal demişti buna benzer arilar veya kanama icin ilac vermişti ama idrara ciktiğimda neden boyle oldunu merak ediyorum ilk hamileleyim olduğundan baya bir korkuyorum sanki 😏
tugceinci123 Asenova- benim de ilk ve sürekli her şey beni de korkutuyor sizi çok iyi anlıyorum. 5.haftamdan beri lekelenmelerle doktora koşuyorum sürekli ilaç kullanıyorum kanama vs için.
Asenova- tugceinci123 Aynen bende kullaniyorum ilac ALLAH Hepimize yardimci olsun Sağlicakla bebeklerimize kucağimiza almayi nasip etsin 💗🤲