Evet evet sonunda gelmeyen bilmeyen kızımı 41+1 girdiğim de doğurdum. 29.05.2023 de yatısım yapıldı 30.05.2023 14.30 da doğumum gerçekleşti 🥳Hiç bir belirtim olmadan günüm geçiyor diye hastanenin triyaj bölümünden giriş yaptım yatış verdiler. Yatısımı yaptılar ne sancım vardı ne suyum gelmişti ne de açılmam vardı 🤷🏻♀️ hastaneye yatısımı yaptıktan sonra çatı muanesi oldum. Plesantam ne yazık ki tamamen kapalıydı, altan prostag denilen suni sancı verdiler 1 gün boyunca sadece 2 santim açılmam oldu ne yazık ki ertesi günün sabahina ikinci suni sanciyi verdiler yani iki kez suni sancı yemiş oldum🤷🏻♀️ baya oksijensiz kaldım çünkü çok sancım vardı ama hala ne yazık ki açılmam yoktu ama nasıl kıvranıyorum sancidan 😃 merdiven inip çıktım, plates topuyla uğraştım sadece 3 santim açılmam oldu. Olacak gibi değildi, rahatlamak amacıyla sıcak suya girdim yaklaşık yarım saat çıkmadım çıktıktan sonra çatı muanesi oldum herkesle birlikte bende şokkk😂 8 santim açılmam vardı 🤩 bütün ebeler şaşırdı tabi bende 😂 aradan yarım saat geçmeden yine muane oldum açılmam 10 santim olmuş bile🥳 hemen doğuma aldılar ama ne yazık ki 2 gün boyunca hiç bir şey yedirmedikleri için çok aç yorgun halsizdim artık , çatala çıktım ıkınmaya başladım ama yetersiz kaldı olmuyordu kafasını saçlarını ebem görüyordu ama ıkınmam yetersiz kaldığı için gelmiyordu 🤷🏻♀️ ne yaptılarsa olmadı çok yırtılmam oldu ne yazık ki 🥺 doğumum oldu lakin doğumdan hemen sonra beni ameliyata aldılar bayıltıp dikiş attılar 🤷🏻♀️ şuan dikişlerim ben ve kızım çok mutluyuz 🥳 çok şükür dikiş ağrılarım ama dayanılmıcak gibi değil çok hafif olsun buna da şükür 🤲🏻 diyeceğim o ki normal doğumdan korkmayın emin olun ben doğurduysam herkes doğurur 😂 benim kadar normal doğumdan korkan bir insan normal doğum yaptıysa herkes yapar 🤩 içinizde kalmıcak ya hoş öyle ya da böyle çıkacak 😂 emin olun dayanılmıcak gibi değil sadece dua ve sabır gerektiriyor 😌🙏🏻 Allah hepinizin yardımcısı olsun, rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin. Bir avazda inşallah 🤲🏻💖