Busra__06 Busraemirim ay bende bir ben mi bunları düşünüyorum diyorum hep bir korku var içimde sürekli dua ediyorum bişey olmasın korkumdan dile getiremiyorum ama bi yanım hep korkulu 28 olduk çok şükür şimdide 30 larıda görebilsem diyorum rabbim bizi sağlıcakla kavuştursun inşallah onlara❤️
Busra__06 Nazalex bende öyleydim vardiyalı çalışıyordum da artık rapor aldım şimdiye kadar sıkıntım yoktu inşallah olmaz böyle güzel ilerler
Minaliy Busra__06 bizde 35 haftalık olduk bugün. Korkuların endişelerin çok normal. Bende taşıyamam erken doğum yaparım diyordum hep hem rahim ağzım kısa hemde minyon tipli biriyim. Buna rağmen hiç yatmadım hep gezdim çalıştım işe gittim kafan ne kadar rahatsa hamileliğinde bi o kadar güzel geçiyor. Kendini oyalayacak şeyler bulmaya çalış canım.
Busra__06 Minaliy ya çok teşekkür ederim 2 hafta sonra şehir değişikliği yapacam inşallah iyi gelir kafam dağılır 🙏🏻
EmineTarik Ayy daha bugün risklerini okudum insan korkuyor maalesef bizde 20 hafta olduk çift yumurta ayrıntılıya girdim çok şükür herşey yolunda ama erken doğum çok geriyor insanı bu yorumlar banada çok iyi geldi moral oldu ❤️