Selbus Prof Dr. Recep Has , İstanbul Nişantaşı Ofisinde 2300, CD veriliyor. Özellikle bebekle ilgili bir problem varsa alanında 1 numara.
EsilaLiya_ HappyMom Istanbul ataköy towers ali ekiz nakit 1900 kartla 2100 kesinlikle mükemmel doktor şiddetle tavsiye ederim
rabia2705 Bursa- Lotus Plazada perinatoloji doktoru Aliye Balkan Özmen 1400₺ (sadece nakit çalışıyor)
rabis_66 Sinemfrkn randevu almak için aradım 3 hafta sonrasına verdiler. Günü birlik imkansız gibi bir şey çok yoğun oluyor ve randevu ile bakıyorlar
Bsrsnckl HnfeShn fotoğraf veriyor fakat ben alamadım bizim kız yüzünü hiç göstermediği için 9 ay boyunca 😀 fotoğraf alabilmek için baya uğraştı hatta yarım saat icerde kaldım
Selbus Zehross03 bebeğin çok bir hareketini çekmedi canım iç organlarına bakıyor ultrason boyunca tek tek. O vardır CD de diye düşünüyorum henüz CD’yi izlemedim çünkü. Yüzünü zaten kapatmıştı kızım zar zor az bir şey açtırdık 😂 Verdiği raporda fotoğrafları vardı öyle yani. CD’yi henüz izlemedim. Zaten bebek çok büyümüş oluyor bir önceki aya göre eskisi gibi olmuyor görüntüler her yeri kaplıyor 😂
Melomy Hici van yyü randevu sayfasından bilgilerinizle giriş yapın akşam tam 19.45 olur olmaz sayfayı yenileyip almayı deneyin ben o şekilde aldım hemen iki gün sonrasına veriyor zaten umarım alabilirsiniz bilgisayardan denerseniz sansınız artar