Adapte34 HappyMom Üsküdar hospital 690₺ ye yaptırdım Rabia hanım bakıyo mükemmel bir doktordu tavsiye ederim
Ayseotcu Aydın Prof.dr Alper tanrıverdi 1200 nakit kartla ödemede1350 tl. Gittik fakat memnun kalmadık. Yine Aydında Prof.Dr Murat AKSOY 1200 tl üslubu bilgisi ilgisi harika bir doktor
EdaDeyis HappyMom İstanbul Esenyurt Esencan Hastanesi Salim bey perinatoloji uzmani kendisi, harika bir insan çok ilgili. Bebeğinizin görüntülerini cdye aktarıp da veriyor kisa bir videoda oluyor içinde ücreti gecen ay 1.315 TL idi
nun1106 RabiyAsel RabiyAsel kaçıncı haftanızda randevu aldınız ve kaçıncı haftanıza denk gelecek ultroson? Bende etliğe gidiyorum. Kısaca aşamalarınıda yazabilirseniz memnun olurum.🌹
kardelenlii Göztepe Süleyman Yalçın şehir hastanesinde yaptırdım Dr. Ali Şahap odacılar çok ilgili bir doktor fakat resim vermiyor ama telefonla resmini çektiriyor ben çok memnun kaldım ücretsiz
zeynepey HappyMom İstanbul Bağcılar Şafak hastanesi 750₺ ama hiç memnun kalmadım Bahçelievler medipol 1800 SSKlı için bu fiyatlar yalnız
Ezgiosmn HappyMom kolan hastanesi Osman özyurt 2100 tl çok ilgili ve çok detaylı anlatım memnum kaldım tavsiye ederim
Parsmom_ İzmir Medifema hastanesi 1500 lira ve CD de vermediler fotoğraf sadece. Acaba CD istememiz mi gerekiyordu fiyatları görünce bizim baya pahalı kalmış ya normal radyoloji uzmanı için.
rabis_66 HappyMom en ucuz ben yaptırmışım sanırım üniversite olduğu için 🤭 Yozgat Bozok üniversitesi 265 TL
-Brc HappyMom Ankara Batıkent Medical Park Hastanesinde Mayıs ayında 2615 tl’ye Gülenay Gençosmanoğlu Türkmen de yaptırmıştık.