Mcz-01 Merhabalar durum bu seklde sizce yükselir mi ya ihtimal var mi yoksa bu iğnenin etkisinin azalışı mı
Mcg21 Mcz-01 canım iğnenin etkisi 12 gün sonra geçiyor düzenli kan ver takip et daha yeni olabilir inşallah artar🤲🏼
Hgmom1 Mcz-01 Merhablar 2 günde bir takip yapın. Ben sağlık oacginda kan testi verdiğimde 0 çıkardı. Çatlatma iğnesi sonrası devlette verdim 2 çıktı ama o da geçersiz sayılıyormuş
Hgmom1 Mcz-01 merhabalar çatlatma iğnesinin 15. Günü beta 2 çıktı yükselir mi sizce hala regl olmadım
Mcg21 Mcz-01 bende bu şekilde ilk iğnemde hamile kaldım ve ben ileri derece pcos hastasıyım 4 yıldır çocuğum olmuyordu strese girmeyin güzel düşünün Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Mcz-01 Mcg21 şöyle aslında 1 oğlum var cok sukur o doğal olark oldu ama ıkncı olmuyor olanda kimyasal oluyor oyle olunca aşılama yapıldı işte inşallah artar bakalm cok sağolun🙏🏻🙏🏻 sağlıcakla büyütün inşallah sizde 🥰
Mcg21 Mcz-01 ben adet olmam gereken günde evde test yaptım çift çizgiydi sonra aynı gün kan testi verdim 1250 çıkmıştı bir kaç gün sonra doktora gittim kesemde görülmüştü
a_yse12 Mcg21 umutsuz olma bnde ilk asilamada çok umutluydum tutmadı 2.ye girdim oda tutmaz die kndime dikkat bile etmedim ama tutmuş çok şükür elhamdülillah ins seninkide tutar cnm
Mcz-01 Hgmom1 benim ilk aşılamamda beta 2 ydi malesef ertesi gün yada bir sonraki gün regl olmuştum sizin bilemiyorum inşallah yükselir Allahm gönlünüze göre versn inşallah🙏🏻🙏🏻 bende 2. Aşılamamı yaptırdm beklemedym şuan hayırlısı🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hgmom1 Mcz-01 inşallah tutar canım seninki bende bilmiyorum şuan hala olmadım regl pazartesiye kadar beklicem