gulsahklkn Kızlar cuma günü şeker yüklemesi yapılacak 75 gram yaptıranlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız tadı nasıl mide bulantısı vs bişey yapıyomu bayıldım diyen oluyo korkutuyo
Sevval0 gulsahklkn Ay uzun süredir gazoz cola vs içemiyordum ya 😂 şeker yüklemesini yaotirdigimda o kadar hoşuma gitti kişi ,😂 ben çok beğendim valla hemde hergun kusan biri olarak hiç midem falan bulanmadi
Roro37 gulsahklkn benimki de 75 ti. Hiiiiç ama hiiç kendinizi korkutmayın ben de kusarım bayılırım diye eşimle gitmiştim elmalı soda gibi içtim rahatça hiç de bir sorun yaşamadım biraz psikolojik sanırım kendinizi kasmayın tadı hiç kötü değil
Mervvvever gulsahklkn içtiğim de Boğazımı yakmıştı şekerden cok tatlı şeyler seven biri olmadığım için
glnrmom Ben 75 mg yaptırdım bayılmadım çok şükür sadece aç kalmaktan başım ağrıdı. Tadı da asiti kaçmış gazozlar gibiydi. Benimki limon aromalıydı. Tek başınıza gitmeyin yine de yanınızda biri olsun insan o kadar aç kalınca biraz halsiz oluyor
gulsahklkn glnrmom Tek gitmicem kuzum yanımda biri olacak inşallah bende bayılmam ya çok korkutuyorlar insanı valla
gulsahklkn Roro37 inşallah güzel geçer benimde ya valla aslında korkmuyodum ama bayılan varmış diye duyunca biraz endişe ettim
glnrmom gulsahklkn ben de bayıldım diyenleri okuduğum için eşimle gitmiştim halsizlik dışında hiçbir şey olmuyor Allah’ın izniyle. Bi de sabah bulantılarım devam ettiği halde midem bulanmadı çok şükür
casper12 gulsahklkn baygınlık olmadı bulantı oldu ki midem hassas değildir 75 ml old ıcın bana fazla geldi aç karnına 3 kere saat başı kan vermekte biraz halsizlik yaptı
Sumeyye-88 Ben şimdi içtim tekrar kan vericrm 1 saat sonra ben normalde de tatlıyı sevmem aşırı şerbet gibi geldi bana midem çok bulanıyor onun dışında bir şey yok
26anne10 Kızlar bende yaptırdim elmalı verdiler bana tek gitmeyin az önce eşim bana su almaya gitti başım döndü yere düştüm Allah’tan bebeğimin üstüne doğru düşmedim çok sıkıntılı birşey dikkat edin