Kr6543 Arkadaşlar yardım edin lütfen delireceğim artık bugün değil gecikmemin 6. Günü artımed testlerden yapıyorum negatif çıkıyor planlı bir ilişki yaşadık ayrıca hiç de regl gecikmem olmaz neden oluyor böyle birşey?
AsELinAnneSi__ Kr6543 Geç döllenme olmuş olabilir 15. Gün testte silik çıkmıştı benim canım gonlunce olsun hayırlısıyla
nesli5154 Kr6543 Bence kan testide verin çünkü bende bir kaç kişiden duydum bazen geç döllenme oluyormuş çıkmıyormuş testte
Puhu_ishak Kr6543 henüz ilk denemenizmis bu kadar stres yapmayın stres kaynaklı gecikme de yaşıyor olabilirsiniz bedeninize biraz zaman verin ve ilişkiye girerken bebek odaklı değil zevk odaklı girin bu fizyolojik olarak daha faydalı olacaktır stres bir engel
CeydaST Kr6543 bunu biz bilemeyiz ki buradan kuzum. Bi kan ver emin ol önce. Sonra 10 günü geçerse doktora görün. Maalesef buradan ne desek boş
MrsBalkay Kr6543 benim de adetim 6 gün gecikti adet oldum, diğer ay hamile kaldığımı öğrendim. Sizin de öyle olabilir biraz bekleyin derim
LamiyaCetinkaya Kr6543 Özellikle bebek istediğin için gecikme olabiliyor, stres döngüyü ciddi oranda etkiliyor çünkü. Geç döllenme genelde adeti düzensiz insanlarda daha çok görülüyor ama yine de ihtimal var, umarım en kısa zamanda olur ❤️