4Nur123 balimiscat bence Manisa merkez dışında en iyi olan yer Akhisar açıkçası biz çalışma şartlarından dolayı gitmek istiyoruz birde ev bakarken çok dikkatli olun biz dolandırıldık malesef burda öyle şeyler çok oluyor
balimiscat 4Nur123 arkadaşlarımız var memlekete de yakın ailem falan bakmaya giderler inşallah uyardığınız için teşekkür ederim 💗
Basak0503 Zeynep_Sedat gelir merak etme mardini çok kez gittim gördüm sıkıcı maalesef. Afyonda rahatça kendinde çıkar gezersin, 2 tane birisi açık Avm birisi kapalı Avm gezersiniz, doğaya da çıkarsınız bilet olursa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım
3108 MerveAlsln belkide çok denk geldik benim arkadaşım o a101 binasında oturuyor hergün gideriz , ben karşı yolda özel güvenlik kursu var orda oturuyorum 🙃
4Nur123 O zaman çok iyi evlerin üstüne malesef kiralık yazmıyorlar çıkardıkları kiracılar şikayet etmesinler diye aklınızda bulunsun boş ev bulurlarsa hemen sorsunlar
Gaye06 @“Suleglpk_22” Suleglpk_22 bilgilendirme için teşekkür ederim canım inşallah iyi bir yere denk geliriz hastane konusunda çoğu kişi aynı şeyleri söyledi vana gitme şansım olursa kontrol doğum için orayı düşünüyorum 🥹😏
Zehross03 Zeynep_Sedat aaa eşimin memleketi orası her hafta geliyoruz o taraflara ama biz merkezdeyiz
Zeynep_Sedat Zehross03 yaaa ne güzel 🙂 peki oralar nasıl ev bulma olasılığı flan hastane malum bebiş orda gelecek bu durumda
Zeynep_Sedat Zehross03 sandıklı da ev yok diyorlar bildiğiniz kiralık ev var mı yada öğrenebileceğimiz. Kişiler
Zehross03 Zeynep_Sedat küçük bi ilçe canım hastane olarak afyona gelsen daha iyi olur 1 saat uzaklıkta