_Prens_annesi Kızlar aranızda hakkariye gelipte eşya getirmeyecek olan varsa ben esyalarımı satıcam benimle iletişime geçebilirsiniz. Polis esıyım bizde tayin bekliyoruz batıya daha acıklanmadı 😏 Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏
Aleynagunal Zeynep_Sedat son 2 ayımız kaldı ve 3 aylık hamileyim 🤲 kaynana gille kaliyorum evlendigimden beri evimize hepimiz sağ Salim geçeriz insallah
Zehross03 Zeynep_Sedat ozaman bayaa seversin merkezdeyiz bizde bir ihtiyacınız vs birşey olursa yazabilirsiniz
yyasolii Burcuukk ben vana gidiyorum kontrole lokman hekime yasemin Hanım var ona gidiyorum orda perintoloji uzmanı da var Hakkari’de devlet hastanesinde Özkan bey var bide ona gidiyorum ikisi de çok iyi
Burcuukk yyasolii evet vani da duydum özel hastane var olduğu. Hakkari merkezi filan nasıl .kiralık ev falan internet bakiyoruz ama yok
Hrftm Pembesarelle2 iyi gözünüz aydın olsun çok şükür bizde ev goturulmez yere çıkmıştık il içi atama olduda ev goture bildik siirte çok şükür 🙏🏻 Yeni yeriniz hayırlı olsun inşallah
Mrverkt06 Orta- bizim vana çıktı haziran sonu oradayız inşallah 🙏🏼 izmirden geliyoruz herkes bi izmirden diğer izmire gidiyorsunuz diye övüyor
Orta- Mrverkt06 İzmir kadar güzel olmazsada bence doğu illerine göre gayet güzel ve rahat caddeler biraz kalabalık oluyor ev filan bulmak sıkıntı oluuyor onun dışında güzel herşey
Aleynagunal MelodyFairy yok biliyorum şehirler açıklandı zaten de ilçeleri yazanlarda olmuş onun için sordum
Zeynep_Sedat Zehross03 yaaaa çok teşekkür ederim ❤️❤️ hayırlısıyla belli olsaydı merkez yada ilçe hemen ev bakmam lazım şuan 20 haftalık hamileyim doğum orda olur büyük ihtimalle hastane doktor ebe arayışı olacak 🙂