Ays_82
Hevida ben güneşli de oturuyorum diş tedavisi görürken sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.yaman çok yakın diye oraya gittim apar topar,tedavi görürken kullandığım ilaçları anlattım. benim moralimi saniyesinde sıfıra indirdi, antibiyotik kullanmışsın bebeğin sakat doğabilir diye beni genetik tahlile yönlendirdi( sanırım ortak çalışıyorlar çünkü daha kalp atışı bile duyulmamış bir bebeğe genetik test istedi.tabi para tatlı) ben darmadağın oldum bilsem hamile olduğumu ilaç alırmıydım diye kendimi yedim.sonra Eray hocama gittim Allah bin kere razı olsun.ayağına taş değmesin öncelikle kalp atışını duyalım deyip beni 1 hafta sonra tekrar görmek istedi çok şükür kalp atışını duyduk. ve bebeğin gayet sağlıklı eğer zarar görseydi zaten düşerdi dedi. teste filan gerek yok dedi. Sevtap hanım bildiğiniz bir robot gibi hastalarını bir görevi yerine getirmek için muayene ediyor gibi. kesinlikle çok sert asla tavsiye etmem. Eray bey gece 3 5 dinlemiyor adam koştur koştur doğumlarına kendi giriyor.