Gokceveannesi Son gunlwrim ama artık sanki içimde yer kalmamış gibi hissediyorum.nefes almakta bile zorlanıyorum,mide yanması ,asagimda bıçak kesiği gibi bir anda batmalar.bir an önce doğsa bebislerimiz artık 🤲
Fatma_tole Gokceveannesi bende aynı durumdayım son 20 günler yaklaştıkça karın ağrıları çoğaldı batmalar karın sertleşmeleri gelse artık diyorum sürekli😊 sağlıcakla kucaklaklarımıza alırız inşallah
Mommy77 Gokceveannesi Benim de son 17 günüm kaldı oradan oraya tekmeleri karnıma sigmaması artık yoruyor günler azaldıkça gelse de rahatlasam diye gün sayıyorum bacak ağrılarım çok ağrı demiyorum bile🙃😬
Gokceveannesi Fatma_tole bugün dogursam çok mutlu olucam onkadar 😁 çünkü bacak ağrılarım falan çok fena gece uykusu zaten yok elli kere wc
Fatma_tole Gokceveannesi hiç sancı felan çıktı mı bende geçen hafta bişey yoktu bugün 3 de bende gireceğim
Fatma_tole Gokceveannesi çok mu çıktı ki canım sancın benim 1 tane çıktı alttan muayene edeyim istersen dedi yok dedim
Smc Benimde uygulamaya göre 16 gün kaldı karnımda kasılmalar var adet ağrılarım var 2 gundur bu sekildeyim inşallah en yakın zamanda dogururum 😊🤪
Gokceveannesi Fatma_tole karnındaki su azalmasi gerekiyormuş azalmamis.son ayda olması gerektiğinden fazla dedi. O yüzden baskı çok yapıyor dedi 😭Çarşamba tekrar çağırdı .duruma göre karar vereceğiz dedi .bebekte dönmemiş daha dedi bu arada