berryy21 Asya0212 canım benim 9 du sonra izlem yaptılar 2 günde bir beta verdim çok şükür hep arttı şuan 4. Ayımızı bitirdik
Egelikiz Asya0212 Canım son adet tarihine göre hesaplanıyor gebelik son adetin ne zamandı 😉İnsaAllah güzel artış olur bebeğin sımsıkı tutunur sana 🤲🏻❤️❤️
gamizee_ Ben 52 ile öğrendim ama yakın arkadaşım 5 ile öğrenmişti, şu an bebişi doğdu da büyüdü bile😄
Duygu_nur52 Kızlar benim adet tarihim 25 Nisan hiç kanama felan lekelenme olmadı bu normal midir herkeste kan leke oluyor mu
Alyamomm Kizlar burda post açtım ama pek yorum yapan olmadı ben reglin 3.gununde 21 le öğrendim gebeliğimi iki günde bir 26 47 56 diye çıktı sağlıklı bı yükselişi yok tekrar ne zaman kan vereyim ve betası boyle az artip gebeliği sağlıklı olan var mi
burcuali38 Asya0212 o zamanlar bel ağrısı yaşamadım ama ara ara kasıklarım ağrıyordu. Şuan mükemmel bel ağrısı yaşıyorum 😂 o haftalardakinin gözünü seveyim
Asya0212 archerwoman ya ben 15 öğrendim dün inşallah yükselir yanlız arada ağrılarım oluyor sizde ağrı varmiydi
archerwoman Asya0212 evet sol kasık ağrım oldu oğlumda 3-4 ay sürdü sabırla takip edin inşallah olacak 🌼🧿
Duygu_nur52 Nur_50 kimyasal gebede kanama oluyor arkadaşım oldu ama benim kanamam lekelenmem yok çok dua edin arkadaşlar Allah rızası için
Asya0212 archerwoman inşallah düşük çıktı diye bazen korkuyorum kimyasal diyen çok var ama Rabbim bilir
S68 burcuali38 bişey sorabilir miyim daha ilk çocuk istiyorum pek de anlamıyorum böyle şeylerden ben adetimin 9. gün gecikmesinde kan testi verdim 0.11 çıktı fakat hala adet olmadım bugün 12. günüm geç döllenme olabilir diyorlar yardımcı olabilir misiniz rica etsem
burcuali38 S68 0.11 yok demek diye biliyorum. 5 ten büyük olması lazım pozitif olması için ama dediğin gibi geç döllenmede durum nasıl oluyor hiç bilmiyorum 🤷♀️ belki bilen biri yardımcı olur ☺️
Seliiss S68 5 ve 5’in üstünde olması gerekiyor diye biliyorum benimki de geç döllenme adetim gecikmeden öğrendim hatta 6.73 ile.
Nergizos tamamdanolmuss geçmiş olsun. Kanamaniz başladı mı? Ben de 62 ile öğrenmiştim. gün aşırı gittiğimde 24 e düşmüştü. Daha sonra adet oldum zaten. Ve reglim 14 gün falan sürdü. Bu durumu yaşayan var mı acaba